Островът и хотелски комплекс Niyama Private Islands на Малдиви обяви изискано ново дегустационно меню в своя подводен ресторант Subsix, което носи духа на японско-перуанската висша кухня.
Subsix, наречен така заради грандиозната си обстановка на половин километър в морето и шест метра под повърхността, е място за нови преживявания, от закуска с шампанско до среднощни партита. Заобиколен е от стъкло, като аквариум и предлага гледки на изпъстрени от слънцето корали, дъга от анемони и риби пеперуди и от време на време плуваща рифова акула. Всяка минута под водата е вълшебна и преживяване, което се случва веднъж в живота.
Винаги иновативен, винаги авангарден, Subsix пуска новото меню за дегустация на Nikkei, което е също толкова грандиозно, колкото и обстановката.
Акцентите включват севиче от миди, перфектният баланс на вкус и морска сол; wahoo тартар, уловен от местни рибари, с вихри от авокадо и нотка на подправки; и маслената треска, която се топи в устата, контрастира перфектно с хрупкавите аспержи.
Петстепенното дегустационно меню Nikkei се предлага в Subsix всеки ден от 12:00 ч. до 14:30 ч. на цена от 250 USD на човек. Резервациите са силно препоръчителни, тъй като масите са ограничени.
Subsix, наречен така заради грандиозната си обстановка на половин километър в морето и шест метра под повърхността, е място за нови преживявания, от закуска с шампанско до среднощни партита. Заобиколен е от стъкло, като аквариум и предлага гледки на изпъстрени от слънцето корали, дъга от анемони и риби пеперуди и от време на време плуваща рифова акула. Всяка минута под водата е вълшебна и преживяване, което се случва веднъж в живота.
Винаги иновативен, винаги авангарден, Subsix пуска новото меню за дегустация на Nikkei, което е също толкова грандиозно, колкото и обстановката.
Акцентите включват севиче от миди, перфектният баланс на вкус и морска сол; wahoo тартар, уловен от местни рибари, с вихри от авокадо и нотка на подправки; и маслената треска, която се топи в устата, контрастира перфектно с хрупкавите аспержи.
Петстепенното дегустационно меню Nikkei се предлага в Subsix всеки ден от 12:00 ч. до 14:30 ч. на цена от 250 USD на човек. Резервациите са силно препоръчителни, тъй като масите са ограничени.
Димо Христов